Site icon Teketek Haber

Benetton’dan Rengarenk Bayram Coşkusu

United Colors of Benetton, bayramı rengarenk koleksiyonlarıyla karşılıyor. Benetton, kadın, erkek ve çocuk kategorilerindeki tasarımlarıyla hem sevdiklerine hediye almak isteyenlere hem de bayramı yeni kıyafetlerle karşılamak isteyenlere seçenek sunuyor.

Benetton 2022 Yaz Koleksiyonları bayram coşkusunu gardıroplara taşıyor. Kadın, erkek ve çocuk kategorilerindeki tasarımlarıyla rengarenk bir yaz yaşatan Benetton, indirim kampanyasıyla da bayram coşkusunu ikiye katlıyor.

Seçili koleksiyonlarda geçerli indirim kampanyasıyla hem sevdiklerine hediye almak isteyenlere hem de bayramı yeni tasarımlarla karşılamak isteyenlere seçenekler sunan Benetton’un kadın koleksiyonlarındaki renkli ve desenli elbise modelleri, erkek koleksiyonlarındaki klasikleşen polo yaka tişörtleri ve çocuk koleksiyonlarındaki rengarenk tasarımlar ön plana çıkıyor. Beachwear koleksiyonuyla da yazın tatil stillerine renkli bir dokunuş yapan Benetton’un yüzde 50’ye varan indirimli ürünleri seçili Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr’de satışa sunuluyor.

 

This website uses cookies.

This website uses cookies.

Exit mobile version