Site icon Teketek Haber

EDELER DİYARI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Edeler Diyarı Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Çocuklar Gülsün Diye” yoğun kara ve olumsuz hava şartlarına rağmen Başdevrişli çocukların yüzünü güldürdü.

” Çocuklar Gülsün Diye ”  Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Edeler Diyarı Dernegi Kahramanmaraş ‘ın dezavantajı okullarından biri olan Başdervişli İlkokulu ve Ortaokulu çoukların yüzünü zorlu hava koşullarına rağmen Kahramanlar Ofroad Kulübü ile birlikte 4 Saatlik zorlu bir yolculuk sonrası Başdervişliye ulaşarak 2018-2019 Eğitim öğretim yılının yarıyıl karneleri dağıtılırken köy çocuklarına bu özel günde yanlarında olarak çocukların yüzlerini güldürdü.

Edeler Diyarı temsilcilerinden yapılan açıklamada; “Kayseri’de ticari hayatına devam eden Kahramanmaraş/ Göksun ilçemizden bir İş Adamı abimiz tarafından 151 Adet Bot ve Montu, Kahramanmaraş ‘ta bir giyim firmamız tarafından 151 Adet Eşofman Takımını , Şırnak ‘ta Asker bir kardeşimiz tarafından gönderilen  Eldivenleri ve  17 Adet Sırt çantasını okulda olan çocuklara takdim ettik. Diğerlerini çocuklara verilmek üzere Okul idaresine teslim edildi. Çocukların gözlerindeki mutluluk anlatılmaz yaşanır. Çocukların iyi ki varsınız, sizi hiç unutmayacağız gibi söylemleri bizleri duygulandırdığını dile getiren Edeler Diyarı yöneticileri,  ayrıca bu organizasyonda büyük emekleri olan Edeler Diyarı Derneği Kadın Komisyonu Başkanımız Fatma Berber ayrıca teşekkür ederiz.  Bu organizasyonda bizleri zor koşullarda Başdervişli’ye ulaştıran Kahramanlar Offroad Kulübü Başkanı Sercan Özçimen ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz.” Dediler.

Bu yorucu günün ardından etkinlik sonrası o sıcak yuvasını açarak bizleri ağırlayan Bekir Çavdar abimize ve eşined e ayrıca teşekkür ederiz. Bir sonraki gideceğimiz Baydemirli ilk ve Ortaokulunuz için kolları sıvadık.  Bu organizasyonumuz için hayırsever işadamlarımızın da desteklerinizi bekliyoruz.

This website uses cookies.

This website uses cookies.

Exit mobile version