Site icon Teketek Haber

ONİKİŞUBAT REKREASYON ALANLA DAHA DA YEŞİLLENECEK

DCIM100MEDIADJI_0055.JPG

Ekolojik dengeyi koruma ve çevreye duyarlı hizmet etme anlayışı ile hareket eden Başkan Mahçiçek, Onikişubat’ı yeşillendirecek mega proje Rekreasyon Alan hakkında “Rekreasyon Alan projemizle Onikişubat’ı daha da

yeşillendireceğiz” ifadelerini kullanarak, çalışmalarından bahsetti.

Rekreasyon Alan projesiyle 740.000 m2 büyüklüğünde yeşil alanı Kahramanmaraş’a kazandırmaya hazırlanan Onikişubat Belediyesi, vatandaşları doğayla iç içe zaman geçirebilecekleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de yer alacağı eğlenceli bir mekânla buluşturacak.

“Bir Rekreasyon Alan 7 Bin 400 Parka Tekâmül Ediyor”

Tasarımı ve renkleriyle hayranlık uyandıracak Bitki Kulesi, hobi bahçeleri ve daha birçok4 yeşil alanın bulunacağı 740 Bin metrekarelik Rekreasyon Alan projesi 7 Bin 400 adet yeşil alan parka tekâmül ediyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek “Şehrimize uluslararası düzeyde statü kazandırmak hedefiyle Rekreasyon Alan projemizi hayata geçirdik. Tabi ki şehrimize prestij katmak istiyoruz ama bunun yanında doğaya ve çevremize sahip çıkalım istiyoruz. Yeşil alanlar

üretelim, değer gösterelim istiyoruz. Ve hayata geçirdiğimiz projeleri, inşa ettiğimiz yapıları doğaya karşı duyarlı hale getiriyoruz.

Mümkün olduğunca doğaya, çevremize zarar vermeden fayda sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Mahçiçek “İlçemizin %50’sini Yeşillendirdik”

Başkan Mahçiçek Rekreasyon Alan projesi bitimiyle Onikişubat ilçesinde 1 Milyon 155 Bin 468 m2 yeşil alan oluşturacaklarını belirterek, “ hayata geçirdiğimiz projelerde her zaman doğayı düşünerek hareket ettik. Rekreasyon Alan projemiz dâhil bu zamanda kadar Onikişubat ilçemizi %50 oranda yeşil alana kavuşturduk.

This website uses cookies.

This website uses cookies.

Exit mobile version