Site icon Teketek Haber

SÖZ KONUSU ROCK MÜZİK İSE BU KIZIN ŞAKASI YOK !

SÖZ KONUSU ROCK MÜZİK İSE BU KIZIN ŞAKASI YOK !

Söz ve Müziğini Daima Kendisi Kaleme Alan Sanatçı, Türk Rock Müziğinde Aranan Kanın Artık Bulunduğunu Her Şarkısında Kanıtlamaya Devam Ediyor !

Şu Sıralar Stüdyoya Kapanıp 2 Adet Rock Albümü Hazırlayan Pınar Azizoğlu, Diskografisindeki En Cüretkar, İsyanı Her Zaman Olduğu Gibi İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Şarkılarını Arka Arkaya Yayınlamakta Israrcı !

Sanatçının sürekli korkusuz bir üslup takınarak kaleme aldığı şarkılar bize sunulmaya devam ederken, 2. Stüdyo albümü “ Kötüyüz Artık ! ” yayınlanmak için gün sayıyor. 

2025’te Pınar Azizoğlu, yayınlayacağı albümden “ En Sevdiğim Cehennemim” şarkısı ile yeni albümünün çıkışını yaptıktan sonra,

 25 Ekim’de “ Seri Katil ” isimli, yine albümün içinden 

2. single çalışmasını yayınladı!

Şarkılarındaki metaforlarda cehennemden korkmaya gerek duymayan sanatçı, her defasında inşa ettiği cehennemle birlikte sağlam şarkılarının tümünü dinleyicisiyle kavuşturuyor ve sizi bu eşsiz müzik ziyafetine davet ediyor.

20’nin üzerinde parça yayınlayan Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi, yeni single çalışması “ Seri Katil ” ile 25 Ekim 2024’te Dinleyicisiyle Buluştu !

This website uses cookies.

This website uses cookies.

Exit mobile version