Teketek Haber

29 MAYIS YAY BURCUNDA DOLUNAY! GÜÇLÜ MUHALEFET

29 MAYIS YAY BURCUNDA DOLUNAY! GÜÇLÜ MUHALEFET
28 Mayıs 2018 - 22:23

29 Mayıs Yay burcunda oluşacak olan dolunayın burçlara olan etkilerini analiz etti…

29 Mayıs Yay burcunda Dolunay! Güçlü muhalefet

KOÇ

burçlar

Sevgili Koçlar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, neyi ne kadar bildiğimizi ve başkalarının bunu ne kadar önemseyip önemsemediğini görmek ve göstermek isteyeceğiz. Tabii ki takdir edilmeyi bekleriz. Fikirlerimizi farklı ve sıra dışı şekilde ifade etmekten hoşlanırız. Dolunayın görünümleri, bir grupta-mekanda-yolculukta-seminer veya özel bir ortamda paylaşımda bulunmanın işaretçisidir. Enerjimizi en doğru ve yararlı şekilde kullanmamızda Mars-Kova etkisi faydalı olacaktır. Bu bir yarışma, rekabet, herkesin yararına olacak bir aktivite de olabilir. Kendinizi test edersiniz. Merkür-İkizler seyri zihninizi hızlı öğrenmeye, cevap vermeye, merak ettiğiniz konuları öğrenmeye teşvik eder. Daha çok insanla temas ederek, sosyal medyayı kullanarak, konuşarak, yazışarak birçok insana ulaşabilirsiniz. Biliyorum değil, öğreniyorum cümlesi size ışık olacaktır. Bu Dolunay aşk hayatınızı canlandıran, yeni bir tanışma, paylaşımda bulunma, kendinizi geliştirme yolunda heyecan vericidir. Bir davet, etkinlik, sunum, yenilik, ürün veya tanıtım için uygun bir zamandır. Daha önce başlanmış bir işin sonucunu görme vaktidir.

BOĞA

burçlar

Sevgili Boğalar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, iş ve parasal meseleleri başkalarının bize sunacağı destekle çözümlemeye çalışmak pek kolay olmaz. Sunduğumuz bir talep, daha önce başvurduğumuz bir işin kabulü, bizim arzu ettiğimiz şekilde gerçekleşmeyebilir. Bu ihtimali göz önüne alarak iyi bir çözüm yolu bulmamız gerekir. Hani deriz ya, evdeki hesap çarşıya uymadı diye. Aynen öyle. Burada önemli olan gerçekçi olmaktır. Belki de siz talebinizde fazla abartmış, bir şeyleri gözden kaçırmış olabilirsiniz. Aynı şekilde size sunulan bir teklif, tavsiye veya öneri size uygun olmadığı için işinize gelmeyebilir. Bütün bunlar Dolunayın, parasal konularda daha etkin bir yol izlememiz gerektiğini gösteriyor. Kimseye değil, kendi gücümüzü güvenmemiz gerekir. Merkür-İkizler burcunda ilerliyor. Bu sizin yapacağınız görüşme, toplantı veya iletişim yoluyla bir şeyleri izah etmenizi sağlıyor. Tabii ki duruma yüzeysel ve kolaymış gibi bakmayalım. Şartları göz önüne alarak hareket etmek doğru olacaktır. Ev alış-satış, mali konular, vergi, miras, hukukla alakalı işler, iş hayatınızı ilgilendiren konularda Mars-Kova geçişi etkili olacak. Yenilikçi düşünmek, sadece kendimize göre değil, başkalarının da söylediklerine bakmak lazım. Bu Boğaların işine gelmez ancak bu Dolunayda bunu önemseyeceğiz.

İKİZLER

burçlar

Sevgili İkizler, 29 Mayıs saat 17:20 karşıt burcunuz Yayda oluşacak Dolunay, ilişkiniz, iş ortaklığınız veya başkalarıyla olan her türlü bağınızı test etmeniz adına önem taşıyor. Siz nasıl bir ilişki yaşamaktasınız, her açıdan anlaşabiliyor musunuz, hayata bakış açınız, felsefeniz aynı mı? Nasıl bir eş veya ortak arayışındasınız? Bunları sadece kendinize göre değil, diğer tarafın da görüşlerini alarak yüzeysel değil, derinlikli bakarak çözebilirsiniz. Bu Dolunay, arzularınız, olmasını istedikleriniz ile başkalarının sizden beklentileri arasındaki dengeyi kurmanızı sağlayacak. Şanslısınız. Çünkü Merkür, burcunuzda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, sizin sunduğunuz fikirler, öneriler, karşı tarafı ikna etmenizi sağlayacak. Bekar İkizler için bu durum, karşınıza çıkan kişinin sizden oldukça etkilenmesi ve sizin de aynı şekilde onu çekici bulmanızdır. Hani diyebiliriz ki, yine kazanan siz olursunuz. Mars, bugün Kova burcunda seyrine başlıyor. Bu uzak bir şehir, ülke bağlantılı sosyal grupların, tanışmaların, bir araya gelişlerin işaretçisi. Bu özel de olabilir. Bir davanın, bir meselenin lehinize sonuçlanmasını sağlayabilir. Her ne kadar bağlayıcı noktalar olsa da, özgürce hareket edeceğiniz ortam ve şartlara sahip olabilirsiniz. Eğitim, çevresel ilişki, yeni projeler, işbirlikleri anlamında daha önce verilmiş veya verilecek kararlar lehinize gelişebilir.

YENGEÇ

burçlar

Sevgili Yengeçler, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, sağlığımız, işimiz, parasal konularda merak ettiğimiz her şeyi öğrenmek, ne durumda olduğumuzu bilmek isteyeceğiz. Sözgelimi bir sıkıntımız var ve bunu halletmek için daha önce bir girişimde bulunmuştuk. Şimdi sonuçlansın isteyeceğiz. Hakkımız olanı almak pek kolay olmayabilir. Tekrar incelenmesi veya bizim de dikkat etmemiz gerekenler olabilir. Problemin ortadan kalkması için yapılacak araştırmalar yararlı olabilir. Sabırsız olmayalım. Yarım kalan bir işin bitirilmesi, iş hayatıyla ilgili bir konunun halledilmesi, finansal bir meselenin çözüme kavuşturulması sadece bizim elimizde olmayabilir. Merkür, bugün İkizler burcunda seyrine başlıyor. Kafamızı kurcalayan durumlar stres yaratabilir. Zihnimiz bazen olumsuz düşünmeye yatkındır kimi zaman olanı olduğu haliyle kabul etmeye hazırdır. Konuşmak istemeyebiliriz veya kimsenin durumumuzu bilmesini istemeyiz. Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu Dolunay, sıkıntılara yeni ve farklı bir çözüm yolu bulunmasını, bunun size iletilmesini, en doğru kararın alınmasını sağlayabilir. Çaresiz değiliz ancak sorunlara karşı kayıtsız kalmamak, çok da fazla endişe yapmamak gerekiyor. Halledilir nasılsa diyemeyiz. Halledilmesi adına üstümüze düşeni yapmalıyız. İşimize geldiği gibi değil, bize söylenenleri dikkate almalıyız.

ASLAN

burçlar

Sevgili Aslanlar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, yüzeysel baktığımız belki de derinleşmek üzerinde fazla düşünmek istemediğimiz konuları gündeme taşır. Bir projenin daha dikkatli ele alınması, bir ilişkinin ciddiye dönüşmesi, dostlarınızla çok özel bir paylaşımda bulunulmasını, işlerin mercek altına alınmasını sağlayıcıdır. Siz buna gönüllü olursunuz veya olmazsınız. Ancak bundan hoşlanacağınızı söyleyebilirim. Bu bir deneyimdir, tecrübedir. Sözgelimi arkadaşlık duygusuyla başlayan, bir yerde tanışılan, bir etkinlikte karşılaşılan kişi sizi epeyce etkiler. Daha sonra bu gelişir, palazlanır. Bir proje karşınıza çıkar, önce pek önemsenmez, ancak şimdi umut verir. Merkür-İkizler burcunda ilerliyor. Hem sosyal dünya ile ilişkinizi yine güçlendirecek hem merak ettiğiniz bilgiye ulaşmanızı, başkalarının beğenisini sağlayacak. Mars-Kova burcunda ilerliyor. Hem ortak çalışmaların hem sizi destekleyen kişilerin işaretçisi olacak. Farklı, sıra dışı ürün ve çalışmalar ortaya çıkar. Özel hayatınızda ise, hem sizin aşk yönünüzü besleyen hem de sizi fikirleriyle etkileyen bir kişi karşınıza çıkabilir. Devam eden ilişkinizde sorunlar konuşularak çözüme kavuşabilir. Bu Dolunay yeniliklere açık, hevesli, yaratıcı ve zeki Aslanlar için gayet olumlu gelişmeleri ve başarılı sonuçları işaret ediyor.

BAŞAK

burçlar

Sevgili Başaklar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, yeniliklere açık olmayan kişiler için zorlayıcıdır. Evet siz bilgiyi her zaman işe yarar hale getiren kişilersiniz. Fakat gelenekselden ziyade şimdi farklı açıdan meseleleri ele almanız gerekiyor. Sözgelimi işle ilgili konulara, ailenizle ilgili mevzulara, ilişkinize sadece kendi doğrunuza göre bakmak sıkıntı yaratır. Bazı değişiklikler var ve bunların mutlaka yeniden ele alınması gerekiyor. Daha önce düşündüğünüz bir iş veya projeyi şimdi ofisinizde, evinizde tekrar bir gözden geçirmek lazım. Neden hızlı ilerlemiyor veya ne gibi engeller var. Bunlara bakmalısınız. Ailenizi ilgilendiren meseleleri sadece benim doğrularım önemlidir diyerek ele alamazsınız. Bu Dolunayda, her zamanki bakış açınız size arzu ettiğinizi vermeyebilir. O zaman şartları göz önünde bulundurmalıyız. İş-ev arasındaki dengeyi sağlamanın yolu, Merkür-İkizler seyrinin size sunacağı yeni çözümlerden geçebilir. Mars-Kova burcunda yenilik ve farklı çalışmaların iş hayatındaki başarıda önemini vurguluyor. Fazla endişeli, aşırı detaycı olmak, bu denli titizlik sizi sağlık olarak zorlamışsa veya aşırı yoğunluk nedeniyle kendinizi ihmal etmişseniz, şimdi biraz dinlenmek, fiziksel ve ruhsal anlamda toparlanmak gerekir.

TERAZİ

burçlar

Sevgili Teraziler, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, her konuda yüzeyde olana değil, derinde olana bakmak gerektiğini işaret ediyor. Biz insanlar genelde mutluluğu, parayı, aşkı, zenginliği gördüğümüz, dokunduğumuz, yaşadığımızla değerlendiririz. Bu Dolunayda ise, bilgimizi, tecrübelerimizin ne kadar yeterli olduğu test ediliyor. Hem çevremizle iletişimde hem güzellikleri yaşamada bize kuvvet sunuyor. Aslında daha önce başlanmış bir işin, farklı şekilde ancak bizi memnun eden sonucunu yaşatıyor. Biliyorum değil, öğreniyorum diyenler kazanıyor. Sözgelimi çevremizle iletişimde, konuşmak kadar dinlemek, anlamak önemli. Bunu kolaylıkla başarırız. Farklı yöntemler, yenilikler ve değişime açık olmak, eğitimden iş hayatına ve ilişkimize kadar bizi büyütücü ve geliştirici olacaktır. Yolculuklar, görüşmeler, haberleşme trafiğimiz artabilir. Bir şeyi tam olarak çözmek, karar vermek, başarılı olmak mümkün. Merkür-ikizler ve Mars-Kova geçişleriyle kuvvetlenen bu Dolunayda, daha önce başlanmış işler olumlu şekilde gelişir. Daha önce görüştüğümüz insanlar bizi arayabilir. Adım attığımız bir veya başlattığımız bir proje başkaları tarafından beğenilebilir. Bu Dolunayda önemli olan, sadece kendimiz için değil, başkalarının yararına olacak şekilde düşünen ve bilmediğini öğrenmeye çalışan kişiler kazançlı çıkar.

AKREP

burçlar

Sevgili Akrepler, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda dikkatli olmak gerektiğini vurguluyor. Birilerinden destek bekleriz, ancak kendi başımızın çaresine bakmak zorunda kalabiliriz. Başkaları bizden talepte bulunur, tamam deriz, ancak sözümüzü tutamayız. Hızlıca karar veririz, fakat şimdi oturup hesabımıza bakma zamanıdır. İş ve kazanç birbiriyle örtüşür. Ne kadar çalışıyorsak o kadar karşılığını almak isteriz. Bir talepte bulunuruz, iki farklı seçenek önümüze konur. Hangisi daha iyi bir tercih diye bakarız. Vergi, miras, eş veya ortağımıza ait finansal meseleler gündemimizde yer alır. Ailenin ihtiyaçları, evimiz, yuvamızla ilgili düşünülen yenilikler için paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bunları bütçemize göre ayarlamak gerekir. Yetersiz kalabilir, nasıl bir çıkış yolu bulacağımızı düşünürüz. Merkür-ikizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece nereden ne kazanabiliriz, kimlerden ne bekliyoruz bunların biraz da cin fikirlilikle ele alacağız. Kendi çıkarımızı düşüneceğiz. Birileri kendini düşünüyorsa gözümüzü dört açacağız. Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bir yere taşınmak, evdeki değişiklik veya ailemizle ilgili düşündüğümüz bir şeyi, herkesin yararı dokunacak şekilde halletmek isteyeceğiz. Bu üzerimizde bir baskı oluşturabilir. Şu anda görünen o ki, para öyle pek hafife alınacak bir konu değil. Derinlikli ele almamız gerekiyor.

YAY

burçlar

Sevgili Yaylar, 29 Mayıs saat 17:20 burcunuzda oluşacak Dolunay, sizin kişisel karar ve girişimlerinizin geldiği sonucu görmenizi sağlayacaktır. Daha önce adım atılmış plan ve projeler olumlu şekilde sonuçlanır. Emek sarf ettiğiniz, epeyce uğraştığınız, bir hayli yorulduğunuz işlerin karşılığı alınır. Yüzeye bakan, sadece olan bitenle ilgilenen kişilerden pek hoşlanmazsınız. Derinlikli düşünecek, ilişkinizi test edecek ve ona göre karar vereceksiniz. Merkür-ikizler burcunda ilerliyor ve partnerinizle iletişim önemli hale geliyor. Farklı fikirlere sahip olduğunuz açıkça ortada. Fakat bu Dolunayda onu da dinlemelisiniz. Söyleyecekleri hoşunuza bile gidebilir. Zaman zaman aranızda sorunlar yaşansa da, bugün birbirinizi anlayışla karşılamaya istekli olun. Bekar Yaylar bu Dolunayda ilginç ve sürpriz biriyle tanışabilirler. Daha önce karşılaştıysanız, şimdi onu daha iyi tanımak gerektiğini düşünürsünüz. Mars-Kova burcunda ilerliyor. Bu yolculuk ve bir araya gelişin işaretçisi. Özel olduğu gibi, bir iş ortaklığı hakkında konuşmayı da sağlayabilir. Önemli bilgi ve tecrübelerinizi ortaya koyarak, düşündüğünüz bir projeyi nasıl yürürlüğe koyacağınıza karar verebilirsiniz. Bu Dolunay öyle çok zorlayıcı değildir. Kararlı, ancak başka görüşlere de yer veren Yaylar için gayet yararlıdır.

OĞLAK

burçlar

Sevgili Oğlaklar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, günlük hayatta karşınıza çıkan ve yüzeysel baktığınız meselelere şimdi daha fazla odaklanma vaktidir. Sağlığınızı önemsemek bunlardan birincisi. Çünkü yorulan beden ve zihni sakinleştirmek gerekiyor. Önceden başladığınız bir işin, tahmininizden daha fazla zaman aldığını görmek biraz canınızı sıkabilir. Acaba yanlış mı bir karar mı verdim diye düşünürsünüz. Merkür-ikizler burcunda ilerlediği için günlük hayatın trafiği bir hayli yükselecek. Normal işleriniz dışında, ekstra bir yük aldığınızda hepsinin altından kalkmanız zor olur. İletişim, farklı düşünce yapısındaki insanlara laf anlatmak, yakınlarınıza destek vermek, belki onları dinlemek gerekecek. Bu Dolunayda olduğu gibi kendinize zaman ayıracak kimseyi duymak istemeyeceksiniz. Kusura bakmasınlar diyeceksiniz. Dolunayın görünümleri, ek kazanca ihtiyaç duymaya neden olur. Farklı bir iş veya proje ile daha fazla kazanmak istersiniz. Ancak merak etmeyiniz. Size bu konuda destekleyici insanlar veya kaynaklarınız var. Tabii ki siz de harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz iyi olacak. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrolleri yaptırmayı unutmayınız.

KOVA

kova

Sevgili Kovalar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, dikkatinizi dış dünyaya, sosyal ortamlara, insanlarla bağlantıya çeviriyor. Kendi beceri ve yaratıcı çalışmalarınız şimdi test ediliyor, görücüye çıkıyor desek yeridir. Bunların beğenilmesi, size başarı olarak geri dönüşü çok önemli. Bu yüzden heyecan verici diyebiliriz. Uzun vadeli bir kazanca dönüşmesi de aynı derece memnun edici olacaktır. Tabii ki bu Dolunayda yenilikçi olmak, farklı fikirleri almak, kendi alanınızda trendleri takip etmek de bir o kadar önem taşıyor. En iyisini ben yaparım, bilirim tarzında bir yaklaşım yanlı olur. Eleştiriler, beğenmeyenler, karşıt görüş bildirenleri normal karşılamak lazım. Merkür-İkizler burcunda ilerliyor. İletişim çok önemli. İnsanlarla kurulan güçlü bağlantılar, görüşmeler, yolculuklar, bir araya gelinen gruplar gayet faydalı olur. Hatta yeni biriyle tanışmanın, iş ortaklığının da işaretçisidir. Mars, burcunuzda ilerlediği için, bu Dolunay arzu ettiğiniz hedefe varacağınızı gösteriyor. Cesaretiniz yükseliyor, geleceğe yönelik projeler için güç kazanıyorsunuz. Doğru zamanda doğru hamleyi yapmak mümkün gözüküyor.

BALIK

burçlar

Sevgili Balıklar, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, dikkatinizi ev ortamından dış dünyaya, ailevi konulardan toplumsal hayata yönlendiren, sorumlulukları hatırlatan bir uyarı diyebiliriz. Aslında her iki cephede mücadele veren asker gibisiniz. İsteseniz de geriye çekilmek, sorunları ve problemleri dert edinip, pes etmek yok. Sizi bir şeyler ilgilenmeye davet ediyor. Eğitimini gördüğünüz, tecrübe sahibi olduğunuz bir alanda görev üstlenebilirsiniz. Bu belki de gizli bir görev, bir projenin yürürlüğe konması halidir. Daha önce adım atılmış, ön hazırlıkları yapılmış bir şey de olabilir. Yaşam koşullarınızı iyileştiricidir. Merkür-İkizler burcunda ilerliyor. Eviniz, aileniz veya şu anda görev yaptığınız yerle ilgili bir değişiklik gündeme gelebilir. Bu sizin için zor olsa da, yeniliktir, değişimdir. Belki de başka bir yere tayin olursunuz, taşınırsınız. Mars-Kova burcunda özgür hareket etmenin önüne geçiyor. Çünkü yapılacaklar var. Şu aralar mecburen işleriniz yoğunlaşacak. Ancak bu sayede, kendi gücünüzü fark edeceksiniz. Endişeye, sızlanmaya, dış dünyadan uzaklaşmaya gerek yok. Geleceğe dönük planlara açık olmalısınız.