Teketek Haber

BAHÇEDE KONFORMİST YAKLAŞIM

BAHÇEDE KONFORMİST YAKLAŞIM
14 Nisan 2021 - 14:33

Her stile uygun şık ve işlevsel bahçe çözümleri yaratan ertonga, yemek takımlarından şezlonglara, oturma gruplarından sandalyelere kadar bahçede keyifli anlar kurgulamanız için her detayı düşünüyor. 2021 yaz koleksiyonunda rattan mobilyalardan tik modellere kadar farklı materyal seçenekleri de sunan ertonga,konformist mekanlara imzasını atıyor.

Her sezon olduğu gibi bu yaz sezonunda da dönemin trendlerine uygun balkon, bahçe, teras ve havuz başı mobilyalarını sergilemeye başlayan ertonga, her geçen yıl ürün çeşitliliğini genişleten bir marka. 1991 yılından beridir ithal ve yerli üretim dış mekan mobilyaları konusunda  Ankara’da Siteler ve Çayyolu’nda yer alan iki mağazasıyla hizmet veren markanın tavsiyesi, bahçe mobilyası alırken yıllar geçse de zarar görmeyecek olan tik, rattan, alüminyum ve bambu gibi kolay taşınabilir, çok ağır olmayan, leke tutmayan kumaşlara sahip modeller arasından seçim yapmanız.

Hava sıcaklığının yükselmeye başlamasıyla, ertonga’nın çatısı altında yer alan yemek takımları arasından size hitap bir model mutlaka bulacaksınız. Yemek faslı için masa ve sandalye seçerken hafif ve açılıp kapanabilir tercihlerde bulunursanız, yemek masasını kullanmadığınız anlarda bahçede ekstra alan kazanmanız mümkün. ertonga’nın açık hava alanları için en çok tercih edilen modellerinden birisi de Banyan sallanan sandalyemiz.

Açık hava odaları için sunduğu mobilyaların dışında otel, café ve restoran gibi mekanlara da toptan olarak satış yapan ertonga’nın hedefi ihracat konusunda da önde olan markalardan biri haline gelmek.

Tüm ürünlerimizi incelemek için mağazalarımızı ziyaret edebilir, www.ertonga.com web adresimize göz atabilirsiniz.