BIST 100
13.779,39 -0,14%
DOLAR
47,6966 0,12%
EURO
55,1896 0,45%
GRAM ALTIN
6.660,55 2,59%
FAİZ
41,30 -0,55%
GÜMÜŞ GRAM
97,57 3,57%
BITCOIN
64.844,00 0,70%
GBP/TRY
64,4492 0,41%
EUR/USD
1,1567 0,36%
BRENT
82,63 0,17%
ÇEYREK ALTIN
10.889,99 2,59%
İstanbul Açık
İstanbul hava durumu
26 °

DOĞUKENT YÜZME HAVUZU İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

03

Doğukent mahallesinde inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinde inşaat çalışmaları hız kazandı.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Doğukent Yüzme Spor Kompleksi, tamamlandığında bölgenin en büyüğü olacak. Pandemi süreci ve artan inşaat maliyetleri nedeniyle inşaat çalışmaları yavaşlayan projede, çalışmalar yeniden hız kazandı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, projenin tamamlandığında Dulkadiroğlu’na değer katacağını söyledi.
Bölgenin böyle büyük sosyal projelere ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Okay, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Doğukent mahallemizde inşa ettiğimiz ve tüm şehrimize hizmet verecek kapasiteye sahip olan Doğukent Yüzme Spor Kompleksi projemizde inşaat çalışmalarını hızlandırdık. Pandemi süreci ve artan inşaat maliyetleri nedeniyle inşaat çalışmalarında bir yavaşlama söz konusuydu. Çok şükür bunları aştık ve projemizi hızlandırdık. Ekiplerimiz şuanda gerekli çalışmaları yapmaktalar. Bu proje tamamlandığında Kahramanmaraş’a hitap edecek potansiyele ve kapasiteye sahip olacaktır. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, küçük bir havuz, fitness salonu, dinlenme alanları, sosyal alanlar ve etkinlik alanları yer alacak.”

default

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?