BIST 100
12.443,92 1,42%
DOLAR
49,1753 0,07%
EURO
55,2467 0,10%
GRAM ALTIN
6.550,01 0,13%
BITCOIN
86.036,00 0,30%
FAİZ
39,74 -0,23%
GÜMÜŞ GRAM
96,60 0,07%
GBP/TRY
65,0801 0,09%
EUR/USD
1,1227 0,04%
BRENT PETROL
99,45 -0,04%
ÇEYREK ALTIN
10.709,26 0,13%
İstanbul Az Bulutlu
İstanbul hava durumu
14 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’dan birlik ve hizmet mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’dan birlik ve hizmet mesajı

Basın Bilgilendirme

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kamuoyuna yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bu yana parti ayrımı gözetmeden hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, Türkiye’nin içinde bulunduğu hassas süreçte birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Göreve başladıkları ilk gün parti rozetini çıkararak Türk bayrağı rozeti taktıklarını ifade eden Akpınar, seçimlerin ardından kendilerine oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlara aynı anlayışla yaklaştıklarını söyledi.

Akpınar açıklamasında, iki buçuk yıllık görev süresince vatandaşları siyasi görüşlerine göre ayırmadıklarını belirterek, “Particilik yapmadık. Siyasi kavgaların tarafı olmadık. Kimseye sataşmadık. Bizim siyasetimiz hep milletin siyaseti oldu” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var”

Türkiye’nin ve bölgenin önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Akpınar, bölgede yaşanan savaşlar ve dünyadaki değişen dengeler nedeniyle ülke çevresindeki risklerin arttığını belirtti.

Bu süreçte ayrışma yerine birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Akpınar, kavga yerine dayanışmanın öne çıkarılması gerektiğini vurguladı.

“Dulkadiroğlu’nun hâlâ büyük hizmet ihtiyacı var”

Depremden ağır şekilde etkilenen Dulkadiroğlu ilçesinin önünde önemli hizmet ve yatırım ihtiyaçlarının bulunduğunu kaydeden Akpınar; yollar, altyapı, mahalleler ve sosyal yatırımlar başta olmak üzere tamamlanması gereken çalışmaların bulunduğunu belirtti.

Akpınar, önlerinde iki temel sorumluluk olduğunu ifade ederek bunları “Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı sunmak” ve “Dulkadiroğlu’na daha güçlü hizmet etmek” şeklinde sıraladı.

Kararlarını bu iki sorumluluğu gözeterek verdiklerini belirten Akpınar, süreçle ilgili ilerleyen dönemde anlatılacak hususlar olduğunu ancak bugün polemiğe girmeden çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Açıklamasının sonunda birlik ve hizmet vurgusunu sürdüren Akpınar, “Rozet değişebilir; bizim millete bakışımız değişmez. Yakamızdaki Türk bayrağı rozeti de yerinde durmaya devam edecektir. Çünkü bizim için asıl olan Dulkadiroğlu’dur. Asıl olan milletimizdir. Asıl olan Türkiye’dir” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?