Teketek Haber

İBRAHİM ETEM – MENARİNİ’NİN İYİ YAŞAM PROGRAMI “BİZE İYİ GELECEK” BAŞLIYOR

İBRAHİM ETEM – MENARİNİ’NİN İYİ YAŞAM PROGRAMI “BİZE İYİ GELECEK” BAŞLIYOR
01 Haziran 2020 - 15:40

“İnsan için değer” üretme vizyonuyla 100 yılı aşkın süredir hizmet veren İbrahim Etem – Menarini, çalışanlarına ve onların ailelerine destek olmak amacıyla “Bize İyi Gelecek” iyi yaşam programını hayata geçiriyor. Yeni platformla birlikte çalışanlar ve aileleri dengeli beslenmeden finansal okur yazarlığa kadar birçok farklı konuda destek alabilecek.

Türkiye’nin ilk ve en köklü ilaç firmalarından İbrahim Etem – Menarini, insana, yaşama ve geleceğe değer katma vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Geçmişten bugüne çalışanları için hayata geçirdiği iç iletişim etkinlikleri ve motivasyon eğitimleriyle dikkat çeken İbrahim Etem – Menarini, iyi yaşam ihtiyacını tümüyle karşılayacak olan son projesi Bize İyi Gelecek programını Actifit iş ortaklığıyla hayata geçiriyor. Bize İyi Gelecek Programı ile çalışanlar; sosyal, entelektüel, finans, duygusal, ruhsal, fiziksel, mesleki ve çevresel konularda destek bulabiliyor. Çalışanlar, hem telefon hem de bilgisayar üzerinden Wellbess uygulaması ile çeşitli içerikler, yarışmalar ve indirimlere kolayca erişebilirken hem ailesi hem de kendisi için de telefon destek hattıyla uzman isimlerden psikolog ve diyetisyen desteğine kolayca ulaşabiliyor.

Logosunda yer alan lotus çiçeğinin saflık ve yenilenme vurgusunu programın geneline yayan Bize İyi Gelecek Programı, iyi yaşam içeriklerinin yanı sıra kurum içi etkileşimi artıracak kulüp ve etkinlikleri de içerisinde barındırıyor. Program, heyecan dolu yarışmalar ve sağlık değerlendirmeleri ile çalışanlara daha iyi hissettirirken detaylı ve hedef odaklı kişisel programlarıyla da çalışanlara yeni alışkanlıklar kazandırıyor.