Teketek Haber

İLETKEN RAYIN MUCİDİ İLE TANIŞIN

İLETKEN RAYIN MUCİDİ İLE TANIŞIN
26 Haziran 2020 - 10:09

Paul Vahle tarafından 108 yıl önce 1912’de kurulan VAHLE, orijinal iletken rayının icadına öncülük eden öncü ruh ve geleneği ile Türkiye’de BM Makina Grup güvencesinde hizmet veriyor.

BM Makina Grup temsilciliğini yaptığı, tüm dünyada tanınan markası VAHLE ile enerji ve data iletim sistemleri konusunda özel hizmetleriyle her sektöre farklı avantajlar sunuyor.

VAHLE; vinç, intralojistik, otomotiv, liman başta olmak üzere farklı sektörlere enerji, veri iletimi ve konumlandırma için özel çözümler sunuyor. VAHLE ile standart veya otomatik proses vinç uygulamaları için hem güvenilir hem de ihtiyaca uygun uygulamalar sağlanabiliyor.

ERT-G çözümleri ile büyük limanların tercihi VAHLE, sadece iki yıl kullanımla kendini amorti ediyor.

Dizel yakıt tüketiminde yüzde 95’e kadar tasarruf edilmesini sağlarken bakım masraflarını da yüzde 70’e kadar azaltıyor. Kullanıcılar ayrıca dizel jeneratörün tamir masrafından kurtulurken, otomatik akım alıcı kolu sayesinde ,farklı lokasyonlar için fiş takıp çıkartmaya gerek kalmıyor.

VAHLE’nin temassız güç aktarımı ( vPOWER ) içeren yenilikçi sistem çözümleri de bulunuyor.Güçlü referanslarıyla çok çeşitli sektörlerde uygulamaları bulunan VAHLE ürünleri, BM Makina Grup güvencesi ve tecrübesiyle uygulanıyor.

ÜRÜN GRUBU ÇOK ÇEŞİTLİ

Temsilciliğini yaptıkları dünya lideri markaların yanında kendi üretimini de gerçekleştiren BM Makina Grup, demir çelikten vinç sektörüne, beyaz eşyadan otomotive ve demiryoluna kadar çok çeşitli sektörlere hizmet sunuyor.

VAHLE, LIFTKET, BKB, KATO DEMYKS markalarından oluşan BM Makina Grup; enerji ve data iletim sistemleri, araç kaldırma ve döndürme ekipmanları, motorlu kablo toplama tamburları, hafif kreyn sistemler, elektrikli zincirli vinçler ve aksesuarları ürün gruplarında 21 yıllık tecrübesiyle hizmet veriyor.

 

 

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin