BIST 100
14.172,26 0,28%
DOLAR
47,8820 0,09%
EURO
55,4259 0,39%
GRAM ALTIN
6.737,19 0,68%
FAİZ
41,12 -0,07%
GÜMÜŞ GRAM
99,62 0,49%
BITCOIN
63.039,00 0,31%
GBP/TRY
64,8408 0,31%
EUR/USD
1,1570 0,36%
BRENT
88,52 1,67%
ÇEYREK ALTIN
11.015,31 0,68%
İstanbul Açık
İstanbul hava durumu
23 °

İŞ DÜNYASININ VE CEMİYETİN YENİ EKOLÜ “MAKE A DİFFERENCE”

MAKE A DIFFERENCE AKIMI KONULU CALISMALAR (6)

Peramoda Ödüllü fotoğraf ve post production sanatçısı Namık Kemal, Japonya’da 2018 yılında başlatılan fark yaratma üzerine kurgulanmış “Make a difference” ekolünü Türkiye ile buluşturdu.

Milyonerler Kulübü ve Avfest Yayın Grubu ile koordineli çalışan Kemal, bu ekol sayesinde markaların birbirini takip ve taklit eder nitelikteki tanıtım ve satış odaklı kampanyalarının hızla değişime uğrayacağını ve özellikle çekilen reklam filmlerin ya da sair tanıtım görsellerinin daha özgün bir hal alacağını belirtti.

Kemal konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Dünya her alanda reform süreci yaşıyor. Hızla gelişen teknolojiyi doğru algılamak ve günümüze entegre etmek şart. Sürrealist düşünce sistemine odaklı olan bu akım, tabiri caizse firmalarının reklam-tanıtım noktasında pişti olmasının da önüne geçiyor. Yanı sıra uçlarda planlanan görsel çekimler, tasarımlar ve uygulamalar sayesinde, söz konusu firmanın, ürünün ya da kişinin kamuoyu üzerindeki ilgi prensibine dayalı etkisi de yüzde 500 oranında artış gösteriyor. Ticari alanda veya bireysel çalışmalarda yüksek başarının sırrı, fark yaratarak şaşırtmaktan geçiyor. Biz de onu yapıyoruz.” dedi.

“Make a difference” ekolüne kapılan ünlüler arasında Christian Bale, Jennifer Lopez, Enrico Caruso’nun taht adayı Can Pulat, Karin Axelsson, Ryan Reynolds gibi ünlüler yer alıyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?