
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendiren çalışmalarını sürdürüyor. Manevi atmosferin en yoğun şekilde hissedildiği mübarek ayda kurulan iftar çadırlarıyla binlerce vatandaş aynı sofrada buluşacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde üç farklı noktada kurulan iftar çadırlarında Ramazan ayı boyunca her gün binlerce kişiye sıcak yemek ikram edilecek. İftar noktaları; Milli İrade Meydanı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi yanında oluşturulan Ramazan Sokağı ve Dulkadiroğlu Namık Kemal Mahallesi olarak belirlendi.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekilerek tüm vatandaşlar kurulan iftar sofralarına davet edildi. Belediyenin, Ramazan boyunca sosyal destek ve ikram çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.


