Teketek Haber

MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE EĞİTİMİ

MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE EĞİTİMİ
30 Mart 2022 - 9:46

Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle ‘Uyuşturucu Madde Bağımlılığıyla Mücadele Eğitimi’ düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle ‘Uyuşturucu Madde Bağımlılığıyla Mücadele Eğitimi’ düzenlendi. Kültür Park Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Büyükşehir çalışanları yer aldı. Gerçekleştirilen programda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde bağımlılığının belirtileri, psiko-sosyal oluşum aşamaları, uyuşturucu maddelerin bedene ve zihne verdiği zararlar, bağımlılığın sosyal hayata etkisi, ortaya çıkan psikolojik rahatsızlıklar gibi pek çok konuya değindi.

Farkındalık Oluşturmaya Çalışıyoruz

Büyükşehir Belediyesi’nden konferansa ilişkin yapılan açıklamada, “Uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde konferans gerçekleştirdik. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen konferans sayesinde uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadele konusunda bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Konferansımıza katılan tüm ekiplerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.