Teketek Haber

OFİSLERİNİZ İÇİN AKUSTİK KONFOR ‘’FALES AKUSTİK ÇÖZÜMLEME’’

OFİSLERİNİZ İÇİN AKUSTİK KONFOR ‘’FALES AKUSTİK ÇÖZÜMLEME’’
16 Eylül 2020 - 15:05

Ofis çalışanlarına verimli bir çalışma için, akustik konfor ve konuşma mahremiyeti sunarken; çalışanların gürültü nedeniyle dikkatlerinin dağılmaması ve başkalarını rahatsız etmeden çalışabilmesi için her bir kullanılan ürün doğaya uygun, geri dönüştürülebilir olduğu akustik çözümlemeleri sağlıyoruz.

Ofislerde çalışanların birbirinden etkilenmesi engelleyerek gerçekleştirilen faaliyetlerde tam verim alınabilmesi için birçok etki olduğu gibi akustik koşulların da önemli bir tasarım parametresi olarak ele alınması gerekir.  Gürültü kirliliğinin önlenmesi için görsel olarak zengin çeşitliliğe sahip olan geri dönüşümle keçe malzemeleriyle birlikte uygulamalar dekorasyon amacına da hizmet ederek dışarıdan bakıldığında ofis dekorasyonundan ayırt edilmemektedir. Farklı formlarda üretilen bu akustik ürünleri A sınıfı ses yutum kat sayısını sahip.

Etkilerini çalışanların ve ofis sahiplerinin daha iyi anlayabileceği bu uygulamalar ofisin gerçekleştirdiği faaliyetlere bağlı olarak çeşitlilik gösterebildiği gibi ofisin yerleşim şekli de uygulamanın ne şekilde yapılacağı konusunda ayrı bir planlama yapılmasını gerektirmektedir.

Fales Akustik Çözümleme olarak ses, gürültü ve akustik çözümleme konusunda sahip olduğumuz ürün çeşitliliği ve uygulama deneyimimizle ofis akustik ihtiyaçlarına yönelik çözümlerimizi yüksek kalite standartlarında sunarak iş dünyasının en çok şikayet ettiği konulardan olan çalışma verimine kalıcı çözümler sunmaktayız.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin