Teketek Haber

ONİKİŞUBAT İLÇESİNİN SİTELERİNE DEZENFEKTE YAPILIYOR

ONİKİŞUBAT İLÇESİNİN SİTELERİNE DEZENFEKTE YAPILIYOR
31 Mart 2020 - 14:11

Onikişubat Belediyesi korona virüs ile mücadele kapsamında ilçede başlattığı dezenfekte işlemlerine aralıksız devam ediyor. Tüm kamu kurumları, okullar, camiler, kuran kursları, semt pazar yerleri, eczaneler, dükkanlar ve caddelerden sonra, site bahçelerine de dezenfeksiyon işlemi yapılıyor.

Bugün Haydarbey, Tekerek, Serintepe ve Hürriyet Mahallerinde yapılan dezenfeksiyon işlemleri, tüm mahallelerde uygulanacak. Vatandaşın hijyeni ve sağlıklı ortamlarda yaşaması için, belediye ekipleri aralıksız çalışıyor. Konuyla ilgili konuşan Başkan Mahçiçek, şu sözlere yer verdi.

“Ülkemizde korona virüsle mücadelede tüm milletimiz gereken gayreti gösteriyor. Biz de Onikişubat Belediyesi olarak hassasiyetle ve en ince detayı düşünerek mücadele ediyoruz. Tüm iletişim kanallarımızdan vatandaşımıza gerekli duyuruları yapıyor, hijyen kurallarını ve mücadelemizde yapılması gerekenleri hatırlatıyoruz. İnanıyorum ki, vatandaşımız da gerekli hassasiyeti gösteriyor ve evlerinde kalarak virüsün yayılma hızına engel oluyor. Evlerimizde kalmamız çok önemli, bu konuya ihtimam göstermeliyiz, hem sevdiklerimiz hem de diğer kardeşlerimiz için. Tekrar tekrar hatırlatıyoruz bu konuyu ki akıllarımızda kalsın diye. Evlerimizde hayat var, evimizde kalalım, güzel günler elbet gelecektir.”