Teketek Haber

Patili Manşetler, Sokak Hayvanları İçin Haber Yazma Yarışması.

Patili Manşetler, Sokak Hayvanları İçin Haber Yazma Yarışması.
21 Mayıs 2024 - 15:01

Gözcü tv sokak hayvanlarının sesini duyurmak ve onların yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla ödüllü bir haber yazma yarışması düzenliyor. 150 kg mamanın ödül olarak verileceği yarışmaya katılmak için gazeteci olmak ya da eğitim almış olmak şartı aranmıyor. Sokak hayvanlarına duyarlı tüm vatandaşların katılabileceği yarışmaya başvurular başladı.

Gözcü Tv medya gurubu sokak hayvanlarının sesini duyurmak ve onların yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla ödüllü bir haber yazma yarışması düzenliyor. Bu yarışma, sokaklarda yaşam mücadelesi veren patili dostlarımızın hikayelerini anlatmak, onlara yönelik farkındalığı artırmak ve toplumsal duyarlılığı pekiştirmek amacıyla düzenleniyor.

150 Kg Mama Ödülü

Yarışmaya katılan tüm haberler gozcutv.com sitesinde yayınlanacak. Yarışmanın kazananı ise bir jüri tarafından değil, doğrudan Google tarafından belirlenecek. Google analytics raporlarına göre en çok okunan haber yarışmanın birincisi olarak belirlenecek.

Katılım İçin Şart Yok

Yarışmaya katılım için gazeteci olmak ya da eğitimini almış olma şartı aranmıyor. Sokak hayvanlarına karşı duyarlı, haber yazma konusunda kendisini sınamak isteyen, yeteneklerine güvenen tüm katılımcılara açık. Haberlerde arana tek şart, evrensel habercilik kuralları ve etik değerlere riayet.

Başvurular 21 Mayıs günü başlıyor ve 31 Mayıs Cuma günü gecesi sona eriyor. Yarışma kuralları ve katılım için yarışma sayfasını ziyaret edebilirsiniz.