Teketek Haber

YAZAR YUSUF ÖZLEM YILMAZ “ABRAKADABRA” ADLI YENİ KİTABINI ANLATTI

YAZAR YUSUF ÖZLEM YILMAZ “ABRAKADABRA” ADLI YENİ KİTABINI ANLATTI
01 Temmuz 2020 - 11:05

“Kırmızıyla Ben” adlı ilk kitabıyla tanınan başarılı yazar Yusuf Özlem Yılmaz’ın “Abrakadabra” adlı ikinci kitabı, mayıs ayında raflarda yerini aldı. Yılmaz, Cinius Yayınları etiketiyle edebiyat dünyasına kazandırılan eseriyle ilgili şunları söyledi:

“Abrakadabra” ile okurlarıma vermek istediğim mesajları şöyle özetleyebilirim:

“Bazen düşeriz, yaralar alırız, karanlık günler gelir, üzülürüz, kederleniriz; ama tüm bunların gelip geçici olduğunu bilmek gerekir. Her karanlık, bir gün aydınlığa kavuşur. Tünel biter ve sonunda ışık görünür. Yaralar kabuk bağlar ve dökülür. Işıklar açılır ve yüreğimiz, tekrar huzura kavuşur.”

Abrakadabra’yı neden yazdığıma gelince; etrafta gördüğüm mutsuz ve asık suratlı insanlardan sıkılmıştım. Buna kendimin de dâhil olduğunu fark edince iyi olmanın yollarını aradım. İyi olmanın yolu, Abrakadabra’yı kaleme almaktan geçmiş oldu. Umarım, bu kitapla okurlarıma iyi gelirim.

Üçüncü kitabını 2021’in ilk aylarında okurlarla buluşturacağını söyleyen Yusuf Özlem Yılmaz, “Bu kitapta diğer kişisel gelişim kitaplarından farklı olarak insanlarla kesin bir dille konuşmuyorum.” cümlesiyle Abrakadabra’yı bir okurun gözünden yorumladı.“

Abrakadabra” Tanıtım Bülteni

Hayat, hızla akıp gidiyor. Bu hayat karmaşasında günlerimiz; sıkıntı, stres ve telaş içerisinde geçiyor. Yüzlerimiz, gülmüyor.  Bazılarımız, tebessümü unutur olduk. Hepimiz bıktık kırılmaktan, üzülmekten, yoğunluktan, vefasızlıklardan.

Gelin, size biraz iyilerden bahsedeyim. Bize iyi gelen şeylerden… Yere düşünce uzanan elden, karanlıklar içinde açılan pencereden, kuru dalda açan pembeden…

Hadi o zaman kalk yerinden, doğrul. Seni üzen şeyleri bir kenara bırak. İyileşmek için bir şeyler yap.

Şimdi değişim zamanı…