Teketek Haber

İBB ZABITA DAİRESİ PERSONELLERİN ZEYTİN DALI HAREKATINA VİDEO

İBB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na destek için bir koreografi hazırlandı. 81 ili temsilen 81 zabıta personeli tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı yazılı koreografi drone ile havadan görüntülendi

İBB ZABITA DAİRESİ PERSONELLERİN ZEYTİN DALI HAREKATINA VİDEO
31 Ocak 2018 - 16:52

istanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı personeli, Zeytin Dalı Harekâtı’nı gerçekleştiren askerlere drone ile video çekimi yaparak destek mesajı gönderdi.

İBB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na destek için bir koreografi hazırlandı. 81 ili temsilen 81 zabıta personeli Zeytin Dalı yazılı koreografi gerçekleştirdi. Bu koreografi de drone ile havadan görüntülendi.

Avrupa Yakası Zabıta Müdür Yardımcısı Namık Turutoğlu, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yaptığı operasyonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak sonuna kadar destekliyoruz. Zeytin Dalı Harekâtı’nda bayrağımızı, namusumuzu, şerefimizi, dinimizi ve vatanımızı korumak için tereddütsüz canlarını ortaya koyup göğüslerini siper eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine büyük sabırlar dileriz. Yaralılarımıza acil şifalar ve görev yapan tüm Mehmetçiklerimize muvaffakiyetler dileriz. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.